top of page
Gelaats- & Lichaamsverzorgingen

Dr Renaud

Geniet van 100% natuurlijke huidverzorging van Dr Renaud

Schoonheid voor elke vrouw

Dr Renaud biedt verzorgingsproducten aan tegen een

aantrekkelijke prijs zonder hiermee aan kwaliteit in te boeten.

Door de interessante prijs-kwaliteitsverhouding en het

ruime productassortiment  valt het merk bij heel wat vrouwen

in de smaak. Dankzij de hoge klanttevredenheid  kunnen schoonheidsspecialistes een succesvol bedrijf uitbouwen

met het merk Dr Renaud. 

Al onze producten zijn volledig organisch en parabenen-vrij

Onze visie en missie

De productlijn van Dr Renaud werd ontwikkeld door de bekende Franse cosmetoloog Louis Renaud. Als doctor in de geneeskunde, plantkunde en chemie richtte hij in 1947 de “Laboratoires de Recherches Cosmetologiques du Docteur Renaud” op.
 
Dr Renaud combineerde in zijn laboratorium op een uitzonderlijke manier zijn passie voor wetenschap en esthetiek. Hij stelde zich als doel huidverbeterings producten te ontwikkelen op basis van krachtige ingrediënten, gewonnen uit de natuur.

De productlijn van Dr Renaud bestaat uit een zeer toegankelijk en breed gamma aan verzorgingsproducten. Dankzij de uitzonderlijke prijs-kwaliteitsverhouding kiezen steeds meer vrouwen vandaag voor dit technisch hoogstaand salonmerk.

Dr Renaud biedt vrouwen de mogelijkheid om de vitaliteit en jeugdigheid van hun huid te herontdekken door hen in contact te brengen met de kracht van de natuur.

Waarom Docteur Renaud ?

Met de methode van de biotechnologie selecteert Dr Renaud de meest effectieve en veilige ingrediënten uit vruchten- en bloemenextracten.
De verzorgingsproducten van Dr Renaud zitten boordevol essentiële vitaminen, antioxidanten en actieve werkstoffen die de balans van de huid weer op peil brengen. Bovendien is het hele productgamma volledig organisch en parabenen-vrij. De cosmetische formules worden ontwikkeld voor schoonheidsbehoeften en de behandeling van specifieke huidproblemen.

 

  • 100% natuurlijk

  • Volledig organisch

  • Vrij van parabenen

  • Boordevol vitaminen, antioxidanten en actieve werkstoffen

LPG endermologie

GEZICHTSENDERMOLOGIE

Het is onze missie om vrouwen 100% natuurlijke en efficiënte afslankingsoplossingen aan te bieden. LPG veranderen in een schoonheidsroutine garandeert dag

na dag spectaculaire en houdbare resultaten met

respect voor uw lichaam.

Al onze producten zijn volledig organisch en parabenen-vrij

RIMPELS OPVULLEN

Vanaf de leeftijd van 25 beginnen de fibroblasten minder substanties te produceren die essentieel zijn voor de jeugdigheid van de huid.

DE HUID VERSTEVIGEN

In de loop der jaren verliest het gezicht haar stevigheid en veerkracht, de neuslippenplooien (lachlijntjes) worden dieper en de oogleden gaan verslappen.

DE TEINT VERHELDEREN

Stress, vervuiling, slaapgebrek en tabak zijn allemaal factoren die de huid dof maken: de veneuze en lymfatische microcirculatie vertraagt en toxines stapelen zich op.

DUBBELE KIN VERMINDEREN

Een dubbele kin ziet er esthetisch onaantrekkelijk uit en zowel mannen als vrouwen van alle leeftijden hebben er last van: ze vervormen de gelaatstrekken en maken het gezicht zwaarder.

bottom of page